Domazet-Lošo Davor: Klonovi nastupaju

Cijena 150,00 kn

Autor: Domazet-Lošo Davor

Šifra: 23594

Kategorija: Politologija

Izdavač: Detecta

Godina izdavanja: 2007

Mjesto izdavanja: Zagreb

Format: 16x23.5 cm

Broj stranica: 656

Uvez: Tvrdi

Davor Domazet-Lošo: Klonovi nastupaju

 

Ova knjiga govori o uroti. O uroti protiv Boga i čovjeka. O u roti u kojoj apostoli \'novih vrijednosti\', ideologijom militantnog libera­lizma, uz pomoć medija, proizvode ekstremne situacije i pretvaraju ih u propagandu kako bi njome sotonizirali neistomišljenike. O uroti u kojoj su, ti isti apostoli, Lenjinovo načelo \"pljačkaj opljačkano\" preoblikovali u načelo \"korumpiraj korumpirano\" kako bi generirali napetosti, kako bi podrivali sve konstitutivne čimbenike države, njezine institucije, njezine insignije i njezinu teritorijalnost.
O uroti kojom nastoje čovjeka dovesti u položaj roba, pretvoriti ga u savršen potro­šački stroj, a mlade naraštaje diljem svijeta zarobiti neprekidnim gledanjem u lice ništavila. O uroti u kojoj se u super moćno ra­čunalu pod kodnim nazivom \"666\" pohranjuju podatci o svakome čovjeku na planetu Zemlji. O uroti u kojoj urotnici, tijekom sljedećih pedeset godina, građanskim ratovi ma, upravljanim krizama i nadzi­ranim neredima, GMO hranom, drogom i laboratorijskim bolestima kane poubijati najmanje tri milijarde stvorenja na sliku Božju.
Urota o kojoj je riječ, za Domazeta, u biti, jest bitka Antikrista protiv Krista. Zato on ova današnja umorna, duha lišena i malaksala vremena vidi kao klonirana vremena proroka Jeremije, vremena u kojima se \'objektivizirano i osamostaljeno zlo\' mora \'isprazniti\' u zastrašujućem nadolazećem događaju - novom katastrofalnom glo­balnom prevratništvu.
Davor Domazet-Lošo u svojoj knjizi pokazuje i dokazuje da su hijerarhijski urotniciu organizacijskom, gospodari kaosa u proved­benom i sirene apokalipse u nagovještajnom smislu odlučili srušiti \'staru zemlju i staro nebo\', tj. kršćansku Kristovu Europu, i odvesti čovječanstvo u novo doba poganstva. Zato, po autoru, i američki san o Novoj Atlantidi i Francuska i Boljševička revolucija i Prvi i Drugi svjetski rat, ali i Hladni rat i vrući mir jesu samo dionice grandioznog plana ostvarivanja jedne nove, \'idealne države\', na čije čelo treba zasjesti \'Knez ovoga svijeta\', kao apsolutni apsolut.
Čitateljima se prvi put nudi uvid u doktrinarna načela po kojima hijerarhijski urotnici proizvode \'apsolutne događaje\' kao vidljive posljedice svojih nevidljivih čina, upriličujući klonirane situacije i klonirane umove, koji se samo u danim okolnostima iskazuju u \'novom\' obliku.
Analizirajući juriše političkih i medijskih klonova na zemlju \"neustrašivih svjedoka Evanđelja\", kako je Hrvatsku i Hrvate nazvao papa Ivan Pavao II., Domazet je uspio, smisleno i u zapanjujućem slijedu, razotkriti naum britanskih i inih krugova o tome kako te iste Hrvate neprekidno držati \'zarobljne\' u povijesti, počevši od Karla Marxa i Friedricha Engelsa, preko Pavelića i Tita, sve do Ivice Račana, Ive Sanadera i Stjepana Mesića.
Domazet daje opsežan prikaz izvorišta, ali i manje vidljivu stra­nu svih prevratništava i ideologija bezboštva, kojima je Europa plan­ski \'obogaćena\', ne ustručavajući se, ni po cijenu da bude proskribi­ran kao \'neporavljivi teoretičar urote\', progovotiti i o tome zašto je Drugo zasjedanje AVNOJ-a održano baš u Jajcu.
I, naposljetku, Domazetova knjiga nije knjiga katastofičnosti, nego knjiga nade, knjiga u kojoj konačnu pobjedu nad \'objektivizi­ranim zlom\' odnosi Isus Nazarećanin, a s Njim i svi oni koji Njegov \"slavni dolazak iščekuju\"...

Trebate pomoć,
savjet ili imate pitanja?

100% sigurna kupovina

Saznaj više...

Izdvojeno iz ponude

Fortuna d.o.o.
MB: 1638076
OIB: 86828835656

Palmotićeva 28
10000 Zagreb
Hrvatska

+385 1 48 16 574
+385 98 16 29 674
info@antikvarijat-biblos.hr

RADNO VRIJEME
PON - PET: 09:00 - 20:00
SUB: 09:00 - 14:00