Početna Proizvodi Knjige Ekonomija Rukovođenje na višoj razini

Blanchard Ken: Rukovođenje na višoj razini

Cijena 80,00 kn

Autor: Blanchard Ken

Šifra: 54159

Kategorija: Ekonomija

Izdavač: Mate

Godina izdavanja: 2010

Mjesto izdavanja: Zagreb

Format: 15x23 cm

Broj stranica: 384

Uvez: tvrdi

Ken Blanchard: Rukovođenje na višoj razini

 

DOBAR STRIJELAC ZNA DA AKO ŽELITE POGODITI METU, TREBATE ODMAH GAĐATI U NJENO SREDIŠTE

Povedite svoje ljude prema izvrsnosti i istovremeno stvorite organizaciju vrhunske učinkovitosti koja će svima uljepšati život. Ova knjiga će vas voditi, inspirirati i postati vaše osnovno mjerilo. U Rukovođenju na visokoj razini Ken Blanchard i suradnici zapisuju 30 godina iskustva u savjetovanju dobrih vođa i organizacija kako postati - i ostati dobrima. Ovaj naslov će vam pružiti smjernice za dodatno povećanje individualne i organizacijske učinkovitosti.

Otkrijte sve o „trostrukoj bilanci" i kako je iskoristiti za stvaranje dobrih ciljeva i vizija. Otkrijte kako svoje kupce pretvoriti u „pomahnitale obožavatelje" i razviti pravu „maniju kupovine". Primjenite Blanchardove renomirane tehnike situacijskog vodstva kako bi mogli povesti timove ili cijele organizacije. Poboljšajte svoju igru, izdignite svoju učinkovitost i na vrijeme se pobrinite da počnete voditi na visokoj razini.

„Mi u Southwest Airlinesu uvijek smo težili rukovođenju na višoj razini. Istinski vjerujemo da je profi aplauz koji dobijete za brigu o svojim unutarnjim i vanjskim klijentima. Uvijek smo inzistirali na stvaranju veselog, bezbrižnog, surađivačkog i, da – čak i zabavnog – radnog okruženja, jer mislimo da tako stvaramo motivirane djelatnike koji dobro postupaju prema svojim unutarnjim i vanjskim klij entima. Čitanje ove knjige pozitivno
će utjecati na vašu organizaciju.”
Colleen C. Barrey , predsjednica, Southwest Airlines

„Ako želite imati sjajnu kompaniju, jedini izbor koji imate jest rukovoditi na višoj razini. Kad rukovodite na višoj razini, stimulirate svoje zaposlenike, vaši zaposlenici dobro brinu o vašim klijentima, a u vašu kasu ne prestaje pristizati novac.”
Horst Schulze, predsjednik i glavni izvršni direktor, The West Paces Hotel Group, LLC, osnivač, bivši predsjednik i izvršni direktor, The Ritz-Carlton Hotel Company, LLC.

„Rukovođenje na višoj razini imperativ je za sve rukovoditelje koji žele vratiti povjerenje i vjerodostojnost, poput nas u Tycou. Ova će vas knjiga naučiti kako to postići.”
Eric Pillmore, viši potpredsjednik za korporativno upravljanje, Tyco International

„Autori Rukovođenja na višoj razini uspjeli su sažeti desetljeća istraživanja i 25 godina međunarodnog iskustva u jednostavne, praktične i snažne strategij e, omogućujući rukovoditeljima na svim razinama da izgrade organizacij e koje postižu profi tabilne rezultate. Kod nas u Nissanu, ova načela predstavljaju samu srž rukovoditeljske filozofije koja je omogućila našim menadžerima da iz naših zaposlenika izvuku izvanrednu energiju i talent.”
Jim Irvin, potpredsjednik za ljudske potencijale, Nissan North America

Kratki sadržaj:

Usmjerite se na pravi cilj i viziju:
Je li vaša organizacija visoko učinkovita?
Moć vizije

 

Dobro se odnosite prema svojim klijentima:
Služenje klijentima na višoj razini

 

Dobro se odnosite prema svojim zaposlenicima:
Osnaživanje zaposlenih ključ je svega
Situacijsko rukovođenje: ili integrativna koncepcije
Samorukovođenje: ono što daje snagu kulturi osnaživanja zaposlenih
Partnerstvo za učinkovitost
Partnerstvo za učinkovitost: jednominutni menadžer
Situacijsko rukovođenje timom
Rukovođenje organizacijom
Strategije za upravljanje promjenama

Primjenjujte pravi tip rukovođenja:
Rukovođenje kao služenje
Odredite vlastiti pogled na rukovođenje

Dr. K. Blanchard je glavni duhovni direktor The Ken Blanchard Companiesa, međunarodne tvrtke za menadžersko savjetovanje i obuku. On je i gost predavač na Sveučilištu Cornell, gdje je i počasni član Upravnog odbora. Zajedno sa svojom suprugom predaje kolegij iz područja rukovođenja u sklopu Magistarskog studija operativnog rukovođenja na Sveučilištu San Diego. Dr. Blanchard primio je brojne nagrade i priznanja za svoj doprinos u područjima upravljanja, rukovođenja i govorništva. Nacionalna udruga za govorništvo dodijelila mu je svoje najviše priznanje, a dobio je i nagradu Zlatni čekić neprofitne organizacije Toastmasters International. Časopis Training i Lakewood Conferences uvrstili su ga u Kuću slavnih u području razvoja ljudskih potencijala. Udruga za promicanje učenja ISA dodijelila mu je nagradu za vodeću misao u području rukovođenja, i to za njegovu stalnu podršku profesionalnom usavršavanju i većoj radnoj učinkovitosti. Poslovna škola Sveučilišta Grand Canyon u Phoenixu, Arizona, nosi njegovo ime.

Trebate pomoć,
savjet ili imate pitanja?

100% sigurna kupovina

Saznaj više...

Izdvojeno iz ponude

Fortuna d.o.o.
MB: 1638076
OIB: 86828835656

Palmotićeva 28
10000 Zagreb
Hrvatska

+385 1 48 16 574
+385 98 16 29 674
info@antikvarijat-biblos.hr

RADNO VRIJEME
PON - PET: 09:00 - 20:00
SUB: 09:00 - 14:00